Onderhoudsplan

Door onze alledaagse zorgen en beslommeringen vergeten wij zo gemakkelijk dat een eigen woning onderhoud vraagt. Door weersinvloeden maar ook simpel door het gebruik slijten onderdelen. En als je hier niet op tijd wat aan doet, zullen gedeelten onherstelbaar beschadigd worden. Dit betekent hoge herstelkosten die bij goed onderhoud voorkomen hadden kunnen worden. Vaak verzucht men dan: waren we er maar tijdig bij geweest.

SOLID Bouwbegeleiding kan ook hier steun bieden door voor u een onderhoudsplan op maat te maken voor uw woning. U kunt kiezen uit een viertal opties.

SOLID onderhoudsplan:
Wij lopen samen door uw woning en wijzen u de plaatsen aan waar onderhoud gepleegd dient te worden. Daarna zult u zelf actie moeten ondernemen of een bedrijf inschakelen.

SOLID+ onderhoudsplan:
Wij lopen samen met u door de woning en noteren de onderhoudspunten. Deze verwerken wij in een rapport, eventueel ondersteund door foto’s. Dit rapport is voor u een handleiding om het onderhoud zelf, of door bedrijven te laten uitvoeren.

SOLID select onderhoudsplan:
Wij lopen samen met u door de woning en noteren de onderhoudspunten. Deze verwerken wij in een rapport, eventueel ondersteund door foto’s. Vervolgens geven wij u een prijsindicatie van de onderhoudskosten waar u de komende jaren rekening mee moet houden. U kunt hierna zelf werkzaamheden uitvoeren of eventueel bedrijven hiervoor inschakelen.

SOLID select+ onderhoudsplan:
Wij lopen samen met u door de woning en noteren de onderhoudspunten. Deze verwerken wij in een rapport, eventueel ondersteund door foto’s. Vervolgens geven wij u een prijsindicatie van de onderhoudskosten waar u de komende jaren rekenen mee moet houden. Wij gaan vervolgens op zoek naar bedrijven die voor u het onderhoud kunnen uitvoeren. Met deze bedrijven maakt u zelf prijsafspraken, ondersteund door SOLID Bouwbegeleiding.